İSTANBUL / PENDİK - Süleyman Cem Bıyık İlkokulu

Süleyman Cem Bıyık İlkokulu

Adres
GÖÇBEYLİ MAH. ZÜBEYDE HANIM CAD. SÜLEYMAN CEM BIYIK ORTA OKULU BLOK NO: 109 PENDİK / İSTANBUL
Vizyon
Eğitim öğretim kalitesinin devamlı yüksek tutulduğu, öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği, merkezden uzak kırsal kesim öğrencilerini bilimsel ve sosyal yönden geliştirerek , okuyan, araştıran, düşünen, üreten, milli ve manevi değerlere sahip ve saygılı yetiştiren örnek ve lider bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Geçmişten geleceğe köprü kurarak ve geleceği bu günden yaşayarak, değişim, gelişim ve yeniliklere açık, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, teknoloji yakından takip ederek çevre şartları ve veli beklentileri göz önünde bulundurularak, öğrencilere bilimsel düşünme ve proje geliştirme felsefesi kazandırarak iyi bir üst okula hazırlamak ve evrensel değerler doğrultusunda eğlenceli bir eğitim öğretim ortamında bireyler yetiştirmektir.
Başlama saati: 09:00 Bitiş saati: 14:30
Merkezi Kalorifer Sistemi- Mazotlu
Ulaşım
133 GP günde 4 ring sefer yapmaktadır. KM28 (sabah ve akşam saatlerinde Göçbeyli´ye gelmektedir.
İlçe Merkezine 28 Km uzaklıktadır.