İSTANBUL / PENDİK - Süleyman Cem Bıyık İlkokulu

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantı Duyurusu

Süleyman Cem Bıyık İlkokulu /Ortaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı Pandemi / Salgın Dönemi Kurallarına uygun olarak  30/10/2020 Cuma günü saat 14:15'de yapılmış fakat  yeterli çoğunluk sağlanamamıştır. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı için Süleyman Cem Bıyık İlkokulu /Ortaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 13 Kasım 2020 Cuma günü saat 14:15'te  Pandemi / Salgın dönemi Kurallarına uygun olarak tekrar yapılacaktır. Yapılacak olan Genel Kurul toplantısına tüm velilerimiz davetli olup, tüm velilerimize tebliğen duyurulur.

Süleyman Cem Bıyık İlkokulu /Ortaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı Pandemi / Salgın Dönemi Kurallarına uygun olarak  30/10/2020 Cuma günü saat 14:15'de yapılmış fakat  yeterli çoğunluk sağlanamamıştır. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı için Süleyman Cem Bıyık İlkokulu /Ortaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 13 Kasım 2020 Cuma günü saat 14:15'te  Pandemi / Salgın dönemi Kurallarına uygun olarak tekrar yapılacaktır. Yapılacak olan Genel Kurul toplantısına tüm velilerimiz davetli olup, tüm velilerimize tebliğen duyurulur.

Gündem Maddeleri

1) Açılış ve Katılım Cetvelinin İmzalanması

2) Divan Başkanı ve Katip üye seçimi

3) Faaliyet Raporunun Okunması ve İbrası

4) Yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulunun asıl ve Yedek Üyelerinin Liste halinde Oylanarak seçilmesi

5) Temenniler ve Kapanış.

Okul Aile Birliği Başkanı

Cemil KARAAVU