İSTANBUL / PENDİK - Süleyman Cem Bıyık İlkokulu

Ara

Göçbeyli İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Ömer Osman TÜMEL ile birlikte Uçurtma yaptılar. Okul bahçesinde uçurtma etkinliği gerçekleştirdiler.

Ara

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı anasınıfı öğrencilerimiz sınıf içi etkinliklerine ait fotoğrafları. Biz etkinlik yaparken çook mutluyuz.

Ara

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Göçbeyli İlkokulu Anasınıfında eğitim gören öğrencilerimiz

Kas

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Geleneksel Sınıf İçi Bilgi Yarışmaları yapıldı.

3/A Sınıfı Sınıf İçi Bilgi yarışması 5 Aralık 2017 Salı günü

4/A Sınıfı Sınıf İçi Bilgi Yarışması 6 Aralık 2017 Çarşamba günü

2/A Sınıfı Sınıf İçi Bilgi Yarışması 7 Aralık 2017 Perşembe günü yapıldı.

Kas

4/A Sınıfı öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü´nde öğretmenleri Yasemin YAŞAR ACAR´a sürpriz yaptılar. Öğretmenlerinin öğretmenler gününü düzenledikleri sürpriz parti ile kutladılar. Öğrencilerine ve velilerine teşekkür eden Yasemin YAŞAR ACAR, öğretmenliğin çok değerli bir meslek olduğunu, öğrencilerin hayatlarına dokunabilmenin ve onları değerlerimize bağlı bireyler olarak yetiştirmenin önemini bildiğini, mesleğini ve öğrencilerini çok sevdiğini dile getirdi.

Kas

Pendik Göçbeyli İlkokulu Anasınıfı öğrencileri kendi hazırladıkları çiçeklerle çiçeklerle öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü´nü kutladılar. Öğretmenleri Seda KILINÇ ile birlikte hazırladıkları çiçekleri öğretmenlerine verdiler.

Kas

Pendik Belediyesi 2017 Kültür sezonu etkinlikleri kapsamında 07/11/2017 Salı günü Pendik Göçbeyli İlkokulu öğrencilerimize Tiyatro Etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin merakla ve heyecanla takip ettiği etkinlikte, öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirdiler. Pendik Belediyesi´ne düzenlemiş oldukları Tiyatro Etkinliği için teşekkür eden Okul Müdürü Orhan BAKSİ, Pendik Belediyesi´nin bu tür etkinliklerde okullara her zaman yardımcı olduğunu dile getirdi ve göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür etti.

Kas

10/11/2017 Çarşamba günü Pendik Göçbeyli İlkokulu öğrencilerine İBB Kadın ve Aile Sağlığı Eğitim Hizmetleri bölümü eğitimcilerinden Nejla KILIÇ tarafından "Adab-ı Muaşeret" "Hijyen ve Temizlik" Kuralları konularında seminer verildi. Pendik İlçe MEM ve İBB ortak projesi "İlgili Veliler, Bilinçli Nesiller" kapsamında yapılan seminerin öğrenciler için faydalı olduğunu söyleyen Okul Müdürü Orhan BAKSİ, İlçe MEM ve İBB´ye teşekkür etti.

Ekm

Göçbeyli İlkokulu İnşaatımız tüm hızıyla devam ediyor. Yeni ismi Süleyman Cem BIYIK İlkokulu olacak olan ve hayırsever bağışçımız Saniye BIYIK tarafından oğlu adına yaptırılan okulumuzun tören atma töreni 09 Ekim 2017 Pazartesi günü gerçekleşti. Temel atma törenine Pendik Kaymakamımız Sn. İlhan ÜNSAL, Pendik Belediye Başkanımız Sn. Dr. Kenan ŞAHİN, ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Aytekin YILMAZ ve davetliler katıldı.

Ekm

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Okul Meclis Başkanı seçimimiz 8 Kasım Çarşamba günü yapıldı. Okul Meclis Başkanı olarak 2/A sınıfından Nisanur TAŞOVA seçildi. Kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.

May

Göçbeyli İlkokulu  Öğrencilerine 29/05/2017 Pazartesi günü Sağlık Bakanlığı uzmanlarından Elif YAŞAR tarafından "Akilcı İlaç Kullanımı" semineri verildi. Seminerde öğrencilere akılcı ilaç kullanımının nasıl olması gerektiği anlatıldı.

Nis

Göçbeyli İlkokulu 1,2,3 ve 4. sınıf öğrencilerimize 10 Nisan 2017 Pazartesi günü Nilüfer TEKİN tarafından "Ağız ve Diş Sağlığı, Kişisel Hijyen " konulu seminer verildi. Pendik ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İşbirliği kapsamında yürütülen "İlgili Veliler, Bilinçli Nesiller" Projesi kapsamında verilen seminerde öğrencilere ağız ve diş sağlıklarını nasıl korumaları gerektiği konuları anlatıldı. Ayn zamanda kişisel hijyenin nasıl sağlanması gerektiği uzman Nilüfer TEKİN tarafından öğrencilere anlatıldı.

Mrt

Göçbeyli İlkokulu öğrencilerine 24.03.2017 Cuma günü Trafik Eğitimi semineri verildi. Bölge Jandarma Trafik eğitimcileri tarafından verilen seminerde öğrencilere trafikte dikkat edilmesi gereken hususlar anlatıldı.

Ara

Okulumuzda Okul İdarecilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan veli ziyaretlerini bu sayfada bulabilirsiniz. Okul Aile işbirliğini geliştirmek ve ailelerimizi dinlemek için aile ziyaretlerinde bulunmaktayız.

Ekm

Göçbeyli ilkokulu Öğrencilerine 17 Ocak 2017 Tarihinde " Çevre Temizliği ve Sağlığı Semineri "

Göçbeyli ilkokulu Öğrencilerine 14 Mart 2017 Tarihinde "Okuma Bilinci ve Kitap Sevgisi semineri "

Göçbeyli ilkokulu Velilerine 10 Nisan 2017 Tarihinde Çocuklara Doğru Alışkanlık Kazandırma Semineri verilecektir.